Vitser.info

Norges beste vitser!

Samevitser

Homofil same

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Hva heter en homofil same?

- Vonti Jompa..

NRK journalisten

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

NRK hadde sendt opp sin unge journalist til vidda utenfor Karasjok for å lage en dokumentar om samene. Oppdraget gikk over flere måneder og den unge mannen som var vant til god tilgang på damer sørpå var bekymret for hvordan dette skulle gå.

Etter en uke spør den nå sprengkåte journalisten, som ikke har fått seg noe på lenge, hva samene gjør når de er ute på vidda uten kvinnfolk så lenge? Joda, det er jo enkelt. Man voldtok en rein vel svarte samen. Journalisten var sikker på at han ble holdt for narr og la det hele fra seg der og da.

En uke senere så holdt journalisten på å sprenge av kåtskap og spurte samen på nytt om hva de gjorde når de var kåte. Svaret ble det samme, nemlig å voldta en rein. Igjen bestemte journalisten for å legge det hele fra seg.

Den tredje uken så måtte mannen få utløp for sine lyster på en eller annen måte. Han klarte fortsatt ikke å tro helt på dette med å voldta en rein og var redd for at samene lurte han. Han spurte derfor en helt annen same en siste gang og fikk atter en gang det samme svaret om at det bare er å voldta en rein.

Drit og dra tenkte mannen og gikk bort og voldtok en rein. Det var ikke mer enn han var ferdig så hørte han alle samene satt og lo i bakgrunnen. Nå lurte de meg faen meg godt tenkte han og gikk tilbake for å ta imot mobbingen først som sist.

"Her har vi tusenvis av rein og så går du bort å voldtar den styggaste vi har" sa den ene samen mens de alle lo så de grein...

Dyslektisk same

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

Hørt om den dyslektiske samen som voldtok en rein?

- Legen hadde anbebefalt han voltaren...

Copyright. All Rights Reserved.