Vitser.info

Norges beste vitser!

Iq- test

Ei blondine og en advokat satt ved siden av hverandre på et fly. Advokaten satt hele tiden og småertet på blondinene fordi han synes hun var så dum. Etter hvert prøvde han å få henne med på en spørrelek hvor de skulle stille hverandre spørsmål og lokket blondinen med odds på 10-1 i blondinens favør fordi han var så sikker på at han ville vinne alle rundene uansett. Dersom hun tapte skulle hun betale 50 kroner og dersom hun vant skulle han betale 500 kroner for hvert spørsmål. Blondinene fikk til slutt med på dette og de ble enige i at advokaten skulle begynne å stille et spørsmål.

Advokaten begynte da med å spørre blondinen om hvor langt det var fra jorden til månen. Blondinen forstod med en gang at hun ikke hadde mulighet til å svare på dette og ga advokaten en femtilapp.

Så var det blondinens tur. "Hva går opp en bakke med tre bein og kommer ned med fire bein"?, spurte blondinen. Advokaten ble målløs og ble sittende å gruble. Han tok seg til og med friheten til å søke på google da blondinen uansett ikke ville forstå at dette var juks. Til slutt ga han blondinen en 500 lapp uten å si noe som helst.

Det ble sittende stille en stund å tenke hver for seg før advokaten spurte hva svaret på spørsmålet hennes var. Hun ga han da en 50 lapp uten å si noe som helst...

Copyright. All Rights Reserved.