Vitser.info

Norges beste vitser!

Fengselsbesøk

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

Presten skulle på fengselsbesøk i et nytt fengsel og tok sin første besøksrunde. Som en del av "bli kjent" delen, synes han det var på sin plass å spørre de innsatte om hvorfor de satt i fengsel og hvor lenge de skulle sitte inne.

Først kom han til en nordmann. Presten spurte hva han hadde blitt dømt or og hvor lang straff han hadde fått.

- Nå skal du høre, svarte nordmannen, jeg hadde en negerfamilie i blokken min som spilte jungeltrommer hele døgnet. Så jeg ble så lei at jeg drepte hele gjengen. Så nå sitter jeg her og soner en fengselsstraff på 2 år etter å ha blitt dømt av dommer Hansen.

Presten var forundret seg over den korte straffen, men gikk videre til den neste innsatte som også var en nordmann og spurte om det samme.

- Nå skal du høre, svarte han, det var en pakistaner som satte seg ved siden av meg på bussen som stinket så mye hvitløk at jeg knivstakk han 30 ganger slik at han døde. Så nå sitter jeg her og soner en fengselsstraff på 1 år etter å ha blitt dømt av dommer Hansen.

Presten ble igjen forundret over den lave straffen for så grov kriminalitet, men måte komme seg videre. Den tredje fangen var en Somalier som var sperret inn på den miste cellen som hadde hverken vann eller kloakk innlagt. Presten stilte det samme spørsmålet på nytt.

- Nå skal do hora her, svarte Somalieren, jai syklet uten lys på sykkelen, så dommer Hansen dømte mai til 12 års fengsel.

- 12 års fengsel for å sykle uten sykkel lys? Utbrøt presten.

- Ja, men heldigvis var det i dagslys, for hadde det vært i mørket hadde jai fått livstid ifølge dommer Hansen..

Copyright. All Rights Reserved.