Vitser.info

Norges beste vitser!

Gode pengevitser som vil få deg til å smile

Det er ingen tvil om at penger kan være et stressmoment. Penger er noe alle trenger, vi er avhengig av det, men det vokser ikke på trær. Derfor har vi funnet frem noen gode vitser om penger, slik at du kanskje kan slippe unna det veldig stressende forholdet man gjerne har til penger. Mange av vitsene passer også perfekt for barn, slik at de lett kan brukes under neste familiemiddag.

De sier penger får verden til å gå rundt, men det gir også noen fantastisk gode vitser. Håndtering av penger er definitivt ikke den mest spennende aktiviteten, men disse vitsene vil minne deg på å ta det rolig, få deg en god latter og la disse bekymringene ligge et øyeblikk. Enten du er Elon Musk-rik eller om du lever av å være dronningen av kuponger, vil disse pengevitsene få deg til å smile.

Hvorfor kan pengevister være genialt rundt barna 

Det er mange grunner til at det kan være supert å ha en god pengevits liggende rundt barna. For uansett om de er 5 år eller 15 år så har de et visst forhold til penger. Selv om dette forholdet er svært forskjellig så er det ingen hemmelighet at man har et forhold til penger. Det å introdusere noen pengevitser i familien kan gjøre at barna rett og slett får et litt mer avslappet forhold til penger. Ikke på en jeg-kan-bruke-så-mye-penger-jeg-vil-måte, men heller på en jeg-forstår-at-det-finnes-andre-ting-i-livet-måte. 

Noen av disse vitsene er nok bedre enn andre, og noen av vitsene passer nok bedre for barn enn andre. Noen egner seg nok best for voksne, og andre får deg kanskje ikke til å le i det hele tatt. Likevel så håper vi at du har det gøy med disse vitsene og at de får deg til å føle deg bra, dersom penger er et stressmoment i hverdagen for øyeblikket. Du kan lese mer om forbrukslån, hva det er, hvordan det fungerer, samt få forslag til gode forbrukslån hos Moneezy, dersom du har behov for det.

Dette er våre favorittvitser 

For å gi deg en god start på vitsekvelden din så har vi valgt å finne frem fem av våre favorittvitser om penger. Du kan selvfølgelig også finne andre gode vitser her på siden, men kanskje kan du også bruke noen av disse. Forhåpentligvis faller vitsene i smak hos både deg og dine gjester. Vitsene passer til de fleste anledninger og vi håper at du kan ta med deg en eller to vitser neste gang du skal besøke venner, familier eller kollegaer. Husk å slappe av, nyt en god latter og lag deg et budsjett dersom du stresser mye over økonomien i hverdagen. 

  1. Når regner det penger? Når det er "veksling" i været.
  2. Hvor oppbevarer Dracula pengene sine? I en blodbank.
  3. Hvor kan du alltid finne penger? I ordboka.
  4. Hvorfor gikk kvinnen utendørs med åpen veske? For hun forventet noe veksel i været.
  5. Hvorfor spiste studenten pengeseddelen sin? Moren fortalte ham at den var til lunsj.

 

Copyright. All Rights Reserved.